Fotografia de Míriam Cuenca |
Farcellets de
truita amb ceps; paella de truita, llagostins i ceps; truita amb allioli… eren només
algunes de les receptes que omplien els plats dels gairebé 400 assistents que
es passejaven d’un costat a l’altre del recinte amb les boques plenes. D'aquí que alguns entrevistats proposessin de cara a l'any vinent que es col·loquessin algunes taules més. Entre
els establiments de restauració que hi van participar es troben el bar Xamfrà,
el Complex Florida, Alfa-pizza i el forn de pa Marqués. A més, la
Piscifactoria va tornar a contractar el catering madrileny River Events, que en
altres ocasions (com la coneguda Fira del Préssec) ha
presentat diverses receptes de barquetes amb truita de riu, l’ingredient que la
fira pretenia potenciar: és el producte del qual s’ocupa la
piscifactoria i que atreu pescadors d’arreu de Catalunya al Noguera
Ribagorçana. Coro Velázquez, la seva directora, ens va explicar amablement en
la següent entrevista el procés de preparació dels canapès:
Per altra banda, les mestresses de casa, juntament amb el Grup Esplai, es va dedicar a elaborar la tradicional sopa de Pinyana, feta amb brou de verdura, carn de porc, pinyons, ou i pa, una altra de les delícies que es van poder tastar acompanyades de vins i cava dels dos celles locals: La Gravera i Daltcamp. Cal celebrar doncs l'èxit que va assolir una de les noves iniciatives que emprenen els alfarrassencs per intentar donar vida al poble i fomentar el seu comerç, ja que la localitat va estar atapeït de gent durant el dematí i els diferents equips de restauració van poder lluïr les seves habilitats culinàries. Afortunadament, l'activitat no s'atura, ja que aquest 1 de Maig podrem gaudir de la fira del Teatre, organitzada com a festeig del trenté aniversari del grup de teatre local: l'Acudit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada